Nyheder


AudioMedico forhandler Viper 170 P fra BHM.

Dette er et rent analog høreapparat, i superpower klassen, til brugeren der ikke ønsker et digitalt apparat.Professionele høreværn produceres individuel efter aftryk. Pasformen muliggører at bruge sit høreværn uden risici for gener eller smerter der kan opstår ved brug af universelle høreværn. AudioMedico forhandler og tilpasser et stor udvalg af individuelle høreværn til mange formål:


  • Musikerhøreværn - Forener en god dæmpning med naturlig lydopfattelse. Med mange former og værdier af dæmpning beskyttes for skadelig lydstyrke uden at forandre brugerens opfattelse af de forskellige frekvenser (fra bas til diskant). Vi leverer med original Elacin eller DM filterelementer, som nemt kan skiftes. Selve øreproppen kan udføres som kanalprop (mindst muligt) eller fuld concha.  
  • Høreværn med specialfilter - Til mange forskellige formål tilbyder vi et udvalg af filterelementer (Alpine, Elacin, EPRO m.m.)
  • Standardhøreværn - Formstøbte høreværn uden filterelementer som for eksempel sovepropper, svømmepropper og racingpropper. Disse høreværn udformes speciel med hensyn til deres brug.  • Jagthøreværn - Findes i passiv og aktiv. Passive jagthøreværn dæmper ved hjælp af specielle filterelementer (for eksempel Shotkiller), som holder øregangen åben indtil skuddet, hvor det lukker sikker til. Aktive jagthøreværn regulerer lyden og dæmpning elektronisk. 


Udover forskellige former af høreværn tilbbyder vi alle former af ørepropper. Herunder også tilpassede propper til brug med øretelefoner. Specielle propper kan tilpasses direkte til det ønskede model, som sendes med til producenten for at garantere en nøjagtig pasform.